Nieuws Kempen Vincero Wines haalt 1 miljoen omzet in 2 jaar tijd

Vincero Wines haalt 1 miljoen omzet in 2 jaar tijd

Vincero Wines haalt 1 miljoen omzet in 2 jaar tijd

Jess Van Weert

Jess Van Weert

Vincero Wines uit Geel, de wijnhandel van chef-kok Jess Van Weert van restaurant à la carte in Heist-op-den-Berg en zakenpartner Koen Peeters, groeit pijlsnel. De omzet zal dit jaar meer dan een miljoen euro bedragen. Vincero Wines is onderdeel van Groep Delicous en gespecialiseerd in de levering aan en ondersteuning van horeca.

Eind 2013 startte Van Weert, samen met zakenpartner Koen Peeters, Vincero Wines op. De wijnhandel specialiseert zich in eigen import en eigen labels. “Onze enorme groei is te danken aan het invoeren en het creëren van eigen labels die op de markt gebracht worden onder het patent Groep Delicious. Zo is er de Sparkling Wine Lux Brut en de eigen wijnlijn Onverwacht. Naar het onverwachte succes van Vincero Wines”, vertelt Van Weert. “Maar denk ook aan onze Cava MIM, Alquezar of de Ginestet Sauvignon Blanc. Het gaat telkens om eigen wijnen. Gepatenteerd en met eigen ontwerpen voor zowel flesetiket als verpakking.”

Bekroonde rosé
Onlangs werden op Domaine de Panery ook nog eens 60.000 flessen rosé gebotteld, exclusief voor Vincero Wines. “Die wijn, undemi d’un litre et demi, won in februari nog een gouden medaille in Orange. Because I’m Happy staat op de fles en dat omschrijft het gevoel als je proeft. Groep Delicious is exclusief invoerder voor België van al de wijnen van Chateau De Panery.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.

Turnhout
Turnhout

Zesde overname voor SwimmingMonkey

SwimmingMonkey uit Turnhout heeft een 6e overname van een Amerikaanse affiliate en display advertising website gerealiseerd. Het gaat om www.kempoo.com,… Lees meer