Nieuws Limburg ACA IT-Solutions wint prestigieuze Ambiorixprijs

ACA IT-Solutions wint prestigieuze Ambiorixprijs

ACA IT-Solutions wint prestigieuze Ambiorixprijs

ACA IT-Solutions is de winnaar van de Ambiorixprijs, de onderscheiding met allicht het meeste aanzien in de Limburgse bedrijfswereld.

ACA IT-Solutions legt zich toe op de implementatie van kwaliteitsvolle IT-oplossingen. Met bijna 20 jaar ervaring en intussen 170 medewerkers verspreid over drie kantoren in Hasselt, Olen en Gent, is ACA uitgegroeid tot een bekende IT-speler. In 2017 realiseerde het bedrijf een omzet van 18,87 miljoen euro. Het bedrijf is in handen van CEO Ronny Ruyters (met 82,4% van de aandelen) en Stijn Van den Enden (met 17,6% van de aandelen).

Volgens de Ambiorixjury plaatst ACA IT-Solutions zich met de sterke en zeer rendabele groei over de afgelopen vijf jaar bij de sterkste groeiers in Limburg. De groei is het resultaat van een klantgerichte aanpak gecombineerd met een uitgebreide technische expertise, unieke projectaanpak en goede mensen. Deze wordt verder ondersteund door een innovatief organisatiemodel – de ‘podulaire organisatie’- waarbij de pods (business units) functioneren als autonome afdelingen binnen de overkoepelende organisatie.

Werkgeversorganisatie VKW Limburg reikt aanstaande maandag op de jaarvergadering de onderscheiding officieel uit.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.