Nieuws Limburg Accuraad treedt toe tot groter netwerk

Accuraad treedt toe tot groter netwerk

Accuraad treedt toe tot groter netwerk

Accuraad Accountants & Belastingconsultenten uit Hasselt treedt toe tot de groep Bofidi. Tania Driesen en de andere 12 teamleden blijven aan boord en gaan door onder dezelfde naam. “We behouden onze zelfstandigheid, maar als onderdeel van het grotere geheel genieten we van de synergievoordelen die de groepsstructuur biedt”, zegt Tania Driesen. Stichter Roger Janssens zet geleidelijk aan een stapje terug.

Accuraad werd opgezet door Roger Janssens en Tania Driesen, die elkaar kenden van bij Groenweghe Accountants (Van Havermaet). De dienstverlening, het klantenbestand en het team van medewerkers werden systematisch uitgebreid. Vandaag werken er 13 mensen bij Accuraad Accountants & Belastingconsultenten in Hasselt.

Sinds de intrede van Bofidi geldt Accuraad als zevende vestiging van de groep. “We kunnen onze klanten voortaan nog beter ondersteunen en helpen groeien, nu we ook een beroep kunnen doen op hun one stop shop-aanbod”, zegt Tania Driesen. Voor Bofidi was Limburg nog een blinde vlek in Vlaanderen, die nu door de samenwerking met Accuraad is ingevuld.

Tania Driesen blijft aan het roer van Accuraad staan, terwijl stichter Roger Janssens, met de leeftijd van 65 jaar in zicht, voor een uitloopscenario heeft gekozen. “We blijven onze onafhankelijke koers varen, maar gaan zeker de synergievoordelen van de samenwerking benutten”, legt Tania uit. “We zullen zien hoe dat werkt. Na evaluatie zullen we op langere termijn bekijken of een verdere integratie van beide entiteiten wenselijk is.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.