Nieuws Limburg Antwerpse uitzendgroep wil ook Limburg veroveren

Antwerpse uitzendgroep wil ook Limburg veroveren

Antwerpse uitzendgroep wil ook Limburg veroveren

Ritmo, een hr-dienstenbedrijf van Antwerpse origine met intussen al 16 kantoren, heeft zopas in Sint-Truiden de eerste Limburgse vestiging geopend. “Een doelbewuste keuze die deel uitmaakt van de geografische uitbreiding die Ritmo de komende jaren wil doorvoeren,” zegt Andreas Pfeffer, COO van Ritmo (en in het verleden nog de Limburgse regiodirecteur voor Randstad). Dat het precies Sint-Truiden is geworden, is evenmin een toeval. “Ritmo is hier al vele jaren actief als hr-partner van een contactcenter,” aldus Tom Vermeiren, Office Manager van Ritmo Sint-Truiden. “Het is onze politiek om letterlijk en figuurlijk dichtbij onze klanten te staan. Vandaar dat we door een eigen kantoor onze dienstverlening kunnen verbeteren en beter kunnen inspelen op de lokale kandidatenmarkt.”

hotel stayenIn eerste instantie zal het Ritmo-kantoor zich dan ook toeleggen op de rekrutering en selectie van contactcenter-profielen. Op op termijn wil Ritmo ook een brede waaier van ‘white collar’-profielen aantrekken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.