Nieuws Limburg App zegt je wanneer de was klaar is

App zegt je wanneer de was klaar is

App zegt je wanneer de was klaar is

De industriële wasserij St-Joris uit Jeuk (Gingelom) pakt uit met een primeur. Klanten zoals bewoners van ziekenhuizen of rustoorden, kunnen via een app bekijken of hun was klaar is en weten dus perfect wanneer ze verse lakens mogen verwachten. Er kan ook worden nagekeken hoe vaak een bepaald artikel al een wasbeurt heeft gekregen.

Laundry AppEen andere app (van Cucumber Apps uit Geel) die St-Joris in gebruik heeft genomen, is bestemd voor de verantwoordelijken van de ziekenhuizen, bedrijven en andere grote klanten. Zij kunnen met het scannen van een barcode, meteen het nodige versgewassen linnen bestellen. Hiermee is het tevens mogelijk om per artikel een reparatie of speciale behandeling te vragen. St-Joris heeft deze tools laten ontwikkelen om de klantenservice te verhogen en daarbij gebruik te maken van de meest moderne technieken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.