Nieuws Limburg AXA-kantoren gaan samenwonen in Lummen

AXA-kantoren gaan samenwonen in Lummen

AXA-kantoren gaan samenwonen in Lummen

Eind 2020 werd een fusie doorgevoerd van 2 AXA bank- en verzekeringskantoren. Steven, Wouter en Dirk (SWD) bezegelen nu de samenwerking door hun intrek te nemen in 1 gemeenschappelijk kantoor in Lummen.

Sinds 1 juli verzamelen de medewerkers van SWD Advies op één locatie in de Dr. Vanderhoeydonckstraat in Lummen. Sinds de start van de samenwerking van de 2 AXA-bankkantoren eind 2020, was het samenbrengen van de 2 teams onder leiding van Steven Vanhaute, Wouter Van Becelaere en Dirk Moermans 1 van de prioriteiten.

“Het interieur van het bestaande kantoor werd volledig vervangen om plaats te maken voor individuele gespreksruimtes en een algemeen ruim kader voor de medewerkers, met zoveel mogelijk daglicht”, legt bestuurder Steven Vanhaute uit. “Bovendien is er ruimte voor een vergaderzaal en kluizen voor onze klanten. Voor de bank voorzien we ruime openingsuren zodat iedereen met zijn vragen over dagelijks bankieren terecht kan in het kantoor. Buiten deze uren zijn we steeds op afspraak beschikbaar voor advies.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Jose M. 2022-07-06 21:32:11

Proficiat

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.