Nieuws Limburg Bedrijf van Bellemans en Cornet koopt concurrent

Bedrijf van Bellemans en Cornet koopt concurrent

Bedrijf van Bellemans en Cornet koopt concurrent

Finexx, de startup uit Houthalen-Helchteren die AI-software maakt om boekhoudstukken te verwerken en inzichtelijk te maken, heeft in Oost-Vlaanderen zijn concurrent Isi-Doc overgenomen. Tegelijk integreren Gert Bellemans en Koen Cornet het incassobureau Geka in Finexx.

Een dubbel spoor heeft Finexx aangeboord om de omvang te doen stijgen. Enerzijds werd in Oost-Vlaanderen het bedrijf Isi-Doc overgenomen. Daarmee breidt zowel de klantenportefeuille buiten Limburg uit, als de software zelf. Want waar de algoritmes van Finexx focussen op verrijkte informatie uit facturen, is de software van Isi-Doc getraind in het herkennen van informatie op bestelbonnen, offertes en orders. De toepassing wordt door de integratie dus nog krachtiger.

Als tweede piste integreert Finexx het eigen incassobureau Geka. Hierdoor krijgen de klanten van Finexx toegang tot meer en krachtige diensten om hun cashflow in real time in het oog te houden en te optimaliseren. Anderzijds kunnen Geka-klanten die de Finexx-software inzetten, sneller en nauwkeuriger problematisch betaalgedrag opsporen en aanpakken.

“Het ontzorgen van ondernemers en accountants met een totaaloplossing, daar gaat het om”, aldus Gert Bellemans. “De twee integraties die we nu aankondigen, dragen bij aan de realisatie van die doelstelling. We zijn dus op de goede weg.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.