Nieuws Limburg Bedrijven fietsen op Zolder voor Pleegzorg

Bedrijven fietsen op Zolder voor Pleegzorg

Bedrijven fietsen op Zolder voor Pleegzorg

Bedrijfsleiders, werknemers en eigenaars van Officenter Hasselt fietsen dit weekend met 4 teams de Eneco 24hours Cycling @Zolder. Zij doen dit ten voordele van Pleegzorg Limburg.

Officenter heeft 32 bedrijfsleiders en werknemers verzameld om het stalen ros te bestijgen. Eén daarvan bestaat volledig uit vrouwen. Alle opbrengsten van sponsors voor deze teams, wordt doorgestort naar Pleegzorg Limburg.
“Dit goede doel is niet toevallig gekozen,” aldus Christa Jouck van Officenter. “Anja Loyens, één van de 8 leden in ons vrouwenteam, is de coördinator van het voortraject van Pleegzorg Limburg. Zij staat in de voor de werving en selectie van nieuwe pleeggezinnen, alsook voor de matching van de pleegkinderen met het geschikte pleeggezin. Aangezien kinderen ons allen na aan het hart liggen, was de keuze voor pleegzorg snel gemaakt.”

Collega-zaakvoerder van Officenter, Koen Batsleer, vult aan: “De boog moet niet altijd gespannen staan, en wij geloven sterk in de kracht van het netwerken. Vandaar dat deze sportieve uitdaging een prachtige kans is om elkaar weer op een andere manier te leren kennen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.