Nieuws Limburg Broers Stijn Coninx lanceren pasta in bekers

Broers Stijn Coninx lanceren pasta in bekers

Broers Stijn Coninx lanceren pasta in bekers

d’LIS Food, een onderneming van Neerpeltenaren Bart en Jan Coninx, brengt een nieuwe beker op de markt om pasta als snelle hap te kunnen verorberen. Voor de broers van filmregisseur Stijn is het al de derde generatie van dit product. “Het past in ons pastaconcept van The Smiling Cook,” aldus Bart en Jan. “Pasta in een beker is trendy en bovendien gezond. Het succes ligt vooral in het feit dat jongeren en mensen met een druk beroepsleven regelmatig alternatieven zoeken voor de traditionele snelle hap, zoals een broodje, hamburger, friet of kebab. Pasta heeft in vergelijking veel troeven, zoals de variatiemogelijkheden en de makkelijke bereiding.”

Het pastaconcept van The Smiling Cook is heel specifiek. De pasta’s zijn “al dente” voorgekookt en worden onmiddellijk daarna diepgevroren. Door ze nadien slechts 30 seconden onder te dompelen in heet water (95° C) is de pasta perfect gebruiksklaar. d’LIS, dat werd opgericht in 2003 en nog andere vormen van ‘convenience cooking’ aanbiedt, kondigt naar de horeca-uitbaters trouwens een bijzondere actie aan om dit pastaconcept verder te promoten.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.