Nieuws Limburg Claes Group vaker over de vloer bij slagerijen

Claes Group vaker over de vloer bij slagerijen

Claes Group vaker over de vloer bij slagerijen

Er is geen slager in het land die de gebroeders Claes uit Paal-Beringen niet kent. Sauzen, kruiden, schorten of machines, alles wat niet direct uit het slachthuis komt, bestellen ze massaal bij Claes. Vandaag meer dan ooit. Want 2010 was opnieuw een topjaar voor het bedrijf. Vooral Claes Distribution, de vennootschap die zowat 14.000 voedingswaren en kleinere materialen levert in de Benelux en Frankrijk, deed het met een omzet van 30,1 miljoen uitstekend. Een record in de bedrijfsgeschiedenis, ook qua winst trouwens (1,06 miljoen).

Maar ook Claes Machines, de tak die machines levert aan vleesverwerkende bedrijven, haalde de hoogste omzet ooit: 10,4 miljoen euro. De winst die daar werd ingeschreven bedroeg zo’n 360.000 euro. Nico, Peter en Ronny Claes hebben vorig jaar ook nog een nieuwe cvba opgericht die als holding fungeert: Claes Group. Met een nettowinst van 577.000 euro in de eerste 9 maanden, deed ook deze het verre van slecht.

De Beringse slagerijleverancier stelt zo’n 100 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.