Nieuws Limburg Concurrenten starten samen nieuw platform

Concurrenten starten samen nieuw platform

Concurrenten starten samen nieuw platform

Het communicatiebureau Liswood & Tache uit Hasselt en webdesigner Brainlane in Genk kenden elkaar al een tijdje. Meestal omdat ze beiden in competitie waren om de fabricage van een webtoepassing te maken voor een klant. Maar de concurrenten hebben elkaar nu gevonden en in de vorm van een ESV (Economisch Samenwerkings Verband) een nieuw project opgezet. Sendtex is een e-mailplatform om op een gebruiksvriendelijke manier nieuwsbrieven uit te sturen. De eerste resultaten zijn positief. Zelfs in verre uithoeken van de wereld wordt Sendtex gebruikt om e-mailcampagnes te doen.

Benjamin Vrancken
Beide partners zijn dan ook verheugd dat ze de krachten gebundeld hebben. “Zoiets lukt alleen als je mekaar door en door vertrouwt,” bevestigen Kris Mesotten van Brainlane en Luc Vlekken van Liswood & Tache. “Aan een dergelijk project begin je vanuit een gemeenschappelijke visie op het antwoord op een duidelijke vraag in de markt. En een gentlemen’s agreement. Niet op basis van dikke contracten, waarin dure advocaten elke hindernis die je onderweg zou kunnen tegenkomen bij voorbaat proberen te beveiligen. Onze ambitie is om een eenvoudige en vooral efficiënte e-mail tool aan te bieden aan een heel brede doelgroep. Onze eigen organisatie houden we daarom ook graag eenvoudig en efficiënt.”

(op de foto: Benjamin Vrancken van Sendtex)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.