Nieuws Limburg Davy Kestens haalt nog eens 4,5 miljoen dollar op

Davy Kestens haalt nog eens 4,5 miljoen dollar op

Davy Kestens haalt nog eens 4,5 miljoen dollar op

TwitSpark, het jonge, veelbelovende bedrijf van het Herkse ‘whizzkid’ Davy Kestens, heeft in Silicon Valley bij een nieuwe kapitaalronde 4,5 miljoen dollar opgehaald. Dat maakt zijn vader Patrick bekend, die vanuit België de lokale relaties van het bedrijf verzorgt. TwitSpark is een software-onderneming, die klantendiensten en helpdesks van bedrijven toelaat om de veelheid aan vragen, reacties en andere opmerkingen op social media overzichtelijk te beheren. “Davy heeft gerenommeerde investeringsfondsen kunnen overtuigen om de kapitaalverhoging te financieren,” zegt Patrick Kestens. “Het geld moet dienen om verder te groeien, zowel in de verfijning van het product, de aanwerving van nieuwe medewerkers, als in de marketing.”

TwitSpark zal overigens van naam veranderen en Sparkcentral gaan heten. “Dat komt omdat ons platform niet alleen de opvolging van reacties op Twitter coördineert, maar ook voor andere social media een handig hulpmiddel betekent.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.