Nieuws Limburg Derhaeg en Abels partner bij Deloitte België

Derhaeg en Abels partner bij Deloitte België

Derhaeg en Abels partner bij Deloitte België

Limburgers David Derhaeg en Marc Abels zijn zopas benoemd tot vennoten van Deloitte België. Een hele eer voor beiden.

Marc Abels is een Maaslander die beschikt over een MBA-diploma en daarvoor TEW-Handelsingenieur studeerde aan het LUC (UHasselt). Hij heeft 12 jaar ervaring met sales en marketing en meer specifiek met pricing, een onderwerp waar hij veel lezingen over geeft. Marc Abels staat aan het hoofd van een team van 30 consultants in het departement Customer & Market Strategy van Deloitte België. Als partner werkt Marc mee aan de ontwikkeling van de positie van Strategy & Operations van Deloitte Consulting.

David Derhaeg beschikt over een masterdiploma economie (Universiteit Antwerpen) en een masterdiploma Tax Management (KU Leuven). Hij behaalde ook een masterdiploma Accountancy & Finance aan de HUB in Brussel. Hij begon zijn loopbaan als tax consultant bij Ernst & Young en trad in 1998 in dienst bij Deloitte. Hij heeft 14 jaar ervaring met advies aan familiale ondernemingen en snel groeiende bedrijven. David Derhaeg was jarenlang docent internationaal belastingrecht (aan de KHLim) en geeft geregeld uiteenzettingen op seminaries. Als partner zal hij focussen op de verdere ontwikkeling van de leiderspositie van Deloitte Fiduciaire voor familiale ondernemingen in de regio Oost (Limburg) en specifiek op een hoogkwalitatief fiscaal en juridisch aanbod voor het marktsegment Fiduciaire.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.