Nieuws Limburg Directeur KPMG wordt terug advocaat

Directeur KPMG wordt terug advocaat

Directeur KPMG wordt terug advocaat

Het Genkse advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten heeft KPMG-directeur David Engelbos aangetrokken om een nieuwe cel voor fiscaal-juridisch advies op te starten. Engelbos (42) wordt meteen ook de vijfde vennoot van het kantoor. Ook Annemie Peeters van advocatenkantoor Novius in Brussel vervoegt met onmiddellijke ingang dit nieuwe fiscale departement.

David Engelbos (42) keert hiermee terug naar de advocatuur, waar hij zijn carrière startte. Zo was hij o.a. actief bij het Brusselse advocatenkantoor Lafili, Van Crombrugghe & Partners. Nadien bouwde hij zijn specialisatie in fiscale materies verder uit als senior belastingconsulent en regiodirecteur van KPMG in Limburg.

“Fiscaliteit en een gedegen fiscale dienstverlening zijn erg belangrijk in elke fase van het ondernemingsleven,” zegt vennoot Frank Cleeren. “Denk maar aan een fiscaal geschil, een fiscale ruling, successieplanning, een reorganisatie, internationalisering, overgang van éénmanszaak naar vennootschap, loonoptimalisatie, fiscale incentives, enzovoort. Kortom, dit nieuwe departement is de perfecte aanvulling van het totaalpakket aan juridisch advies dat we bij Arts, Cleeren & Vennoten aanbieden.”

Sinds de start in 2007 kende het advocatenkantoor Arts, Cleeren & Vennoten een sterke, spontane groei. Vanuit het hoofdkantoor in Genk werd het aantal specialisaties, advocaten (20) en administratieve medewerkers (10) stelselmatig uitgebreid. Hiermee verwierf het kantoor zelfs een plaatsje bij de Limburgse Trends Gazellen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.