Nieuws Limburg Enige lichtpunten in Limburgse conjunctuur

Enige lichtpunten in Limburgse conjunctuur

Enige lichtpunten in Limburgse conjunctuur

Na zes maanden van economische heropleving voorspelde de eerste helft van 2013 opnieuw een neerwaartse tendens. De conjunctuurbarometer van Voka Limburg bevestigt deze dalende trend. De residentiële bouw en de verkoop van personenwagens zijn indicatief voor het negativisme. Anderzijds zijn er ook lichtpunten, zoals de exportprestaties, de niet-residentiële bouw en het segment van de bedrijfsvoertuigen.

Johann Leten: “Ondanks de neerwaartse tendens de komende maanden is er toch ook goed nieuws te melden. Het onderliggende economisch weefsel blijkt sterk genoeg om het algemene activiteitsniveau op te tillen. Het dalende consumentenvertrouwen is de hoofdoorzaak van de slechte vooruitzichten. De impact van het Ford-verhaal speelt hier natuurlijk een grote rol.Geld Conjunctuur

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.