Nieuws Limburg Essers neemt collega in Denemarken over

Essers neemt collega in Denemarken over

Essers neemt collega in Denemarken over

Logistiek bedrijf H.Essers uit Genk heeft het Deense Neff A/S overgenomen. Dit is eveneens een logistieke dienstverlener, met een specialisatie in de farmaceutische-, biotechnologische- en voedingsindustrie.

Essers ParkingVoor H.Essers getuigt deze strategische overname van geloof in de verdere ontwikkeling in deze specifieke sectoren. “Daarnaast biedt deze overname opportuniteiten voor onze vestiging in Denemarken om zich verder te ontwikkelen in Scandinavië,” aldus CEO Gert Bervoets.

De hoofdzetel van Neff is gevestigd in Allerød, ten Noorden van Kopenhagen, waar de onderneming 22.000m² magazijnen heeft. Elders heeft het nog 12.000 m². Samen met de 12.500m² die H.Essers reeds had in Denemarken, breidt de nieuwe entitieit zo zijn totale warehousecapaciteit uit tot bijna 50.000 m², verspreid over 5 locaties.

“Daarnaast kan H.Essers voor zijn verdere groei gebruik maken van de marktkennis van Neff en van hun relevante vergunningen voor opslag van geneesmiddelen en voeding,” besluit Bervoets.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.