Nieuws Limburg Ex-schepen wordt directeur bij Voka Limburg

Ex-schepen wordt directeur bij Voka Limburg

Ex-schepen wordt directeur bij Voka Limburg

18 februari wordt de eerste werkdag van Isabelle Thielemans bij werkgeversorganisatie Voka Limburg. De voormalige schepen van Heusden-Zolder neemt er de functie van Directeur Belangenbehartiging & Diensten op. Dit in opvolging van Jeroen Bloemen, die als ondernemer zijn geluk gaat beproeven bij reclamebureau Impuls in Genk (weldra in Hoeselt).

Isabelle ThielemansIsabelle Thielemans (46) wordt tevens lid van het managementteam. De nieuwe aanwinst woont in Heusden–Zolder en heeft een diploma van Licentiaat in de Rechten. Ze werkte eerder als juriste bij een verzekeringsmaatschappij en als juridisch adviseur bij de gemeente Heusden-Zolder. De voorbije zes jaar was ze in dezelfde gemeente voor de CD&V schepen van Ruimtelijke Ordening, Milieu, Cultuur en Administratieve Vereenvoudiging.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.