Nieuws Limburg Families Mullens en Van Loo zagen bedrijf in twee

Families Mullens en Van Loo zagen bedrijf in twee

Families Mullens en Van Loo zagen bedrijf in twee

Twintig jaar na de oprichting van ProScan door Guy Mullens en Walter Van Loo, wordt de onderneming in twee delen gesplitst. De digitale teken- en productieafdeling van het bedrijf gaat voortaan autonoom verder onder de naam Intellident. De originele naam ProScan wordt voorbehouden voor de distributie van dentale implantaten en toebehoren.

Het Zonhovense ProScan is gekend als verdeler van implantaatsystemen van diverse grote merken. Klanten kunnen bij de distributeur ook terecht voor andere dentale producten, zoals onderdelen voor protheses. Maar, doorheen de jaren kreeg het bedrijf vaker de vraag om zelf tandtechnische oplossingen op maat uit te tekenen en te produceren. Die activiteit is intussen zodanig uitgebouwd, dat ze wordt verzelfstandigd in een aparte onderneming: Intellident. “Hierin groeperen we alles van advies en ontwerp tot productie en support”, zegt salesmanager Karen Mullens. “Daarbij trekken we resoluut de kaart van het digitale maatwerk.”

En zo worden de taken van het familiebedrijf verdeeld tussen de 2 vertegenwoordigers van de eerste en de 3 gezanten van de tweede generatie. Daarmee is de basis gevormd voor een veelbelovende toekomst.

(op de foto, vlnr: Karen Mullens, Gert Mullens, Guy Mullens, Walter Van Loo en Vincent Van Loo)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.