Nieuws Limburg Finvision (Hasselt) splitst activiteiten in 3

Finvision (Hasselt) splitst activiteiten in 3

Finvision (Hasselt) splitst activiteiten in 3

Finvision, met meer dan één miljoen euro omzet, één van de middelgrote financiële dienstverleners in Limburg, heeft een ingrijpende structuurverandering doorgevoerd. Het bedrijf wordt opgedeeld in 3 entiteiten. Daarbij valt vooral de tijdelijke en permanente aanwezigheid bij de klant zelf op. Bovendien wordt ook de specialisatie in de werving en selectie van financiële profielen toegevoegd.

“De eerste pijler van Finvision is het adviesbureau aan de Hasseltse Kanaalkom, waar de dossierbeheerder de administratie vervult en maatgericht advies geeft voor fiscale optimalisatie,” zegt Robby Oome, die samen met Jurgen Jackers het kantoor runt. “Ten tweede wil Finvision ook financiële specialisten naar de klant zelf sturen, en dit op projectbasis of permanent. Zelfs de rol van CFO kan door het externe kantoor in het bedrijf worden opgenomen. Tot slot willen we de klant ook op weg helpen met de werving en selectie van de geknipte financiële medewerker.”

Met deze nieuwe structuur wil het Hasseltse kantoor de financiële dienstverlening uitbreiden en de klanten een ruim pakket kunnen aanbieden.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.