Nieuws Limburg Fusie in de wereld van online advertenties

Fusie in de wereld van online advertenties

Fusie in de wereld van online advertenties

IM Creative Marketing uit Hasselt, het bedrijf van Ronny Domen, heeft in Hoeselt sectorgenoot Riot Agency overgenomen. “Met de extra capaciteit kunnen we onze klanten nog beter ondersteunen”, aldus Domen.

“Toen het eerste gesprek plaatsvond met Roy Knaepen van Riot Agency klikte het onmiddellijk”, vertelt Ronny Domen, in een vorig leven nog marketingmanager bij Trixxo. “Roy heeft echt een passie voor online advertenties. In die specialisatie servicen wij momenteel 50% van ons cliënteel. Omdat Roy zich voornamelijk wil focussen op het uitvoerende werk, terwijl ik juist graag naar het totaalplaatje kijk, vullen we elkaar perfect aan om de klanten nog beter te kunnen bedienen.”

“Hiermee onderscheiden we ons in de wereld van de online marketing, die gigantisch aan het boomen is”, aldus nog Ronny Domen. “We voegen daar graag het persoonlijke contact met de klanten aan toe, zodat we als echte partners samen kunnen groeien,” besluit hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.