Nieuws Limburg Grote nieuwbouw voor Bam Bormet (Nieuwerkerken)

Grote nieuwbouw voor Bam Bormet (Nieuwerkerken)

Grote nieuwbouw voor Bam Bormet (Nieuwerkerken)

Bam Bormet, het Haspengouwse familiebedrijf met specialisatie in slagbomen, toegangscontrole en poorten, heeft zopas een grote nieuwbouw in gebruik genomen. Ivan Schreurs en zijn zonen Ruben en Dries, hebben fors geïnvesteerd in een gloednieuw productie-atelier, stockagehal, kantoren en toonzaal, samen goed voor 4000 m². De architect was… Roel Schreurs, de derde zoon van Ivan.

bambormet 002De reden? “We waren onze oude locatie ontgroeid, die bovendien niet in een KMO-zone lag,” vertelt Ruben Schreurs. “Nu is er plaats voor nieuwe machines, die onze productiviteit verhogen. De keuze om in Nieuwerkerken te blijven, was trouwens heel bewust. Onze USP is namelijk kwaliteit, en die bereiken we dankzij de gedrevenheid en betrokkenheid van onze werknemers uit deze streek.”

Het gebouw is anderzijds ‘op de groei’ gezet. “Momenteel is onze export goed voor 20% van ons zakencijfer,” aldus Ruben. “Maar dat aandeel willen we verhogen. We hebben onlangs nog distributie-akkoorden gesloten met Ierland en Engeland, en mikken zelfs op contracten in het Midden-Oosten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.