Nieuws Limburg Hasselts advocatenkantoor vervoegt Gentse associatie

Hasselts advocatenkantoor vervoegt Gentse associatie

Hasselts advocatenkantoor vervoegt Gentse associatie

Stefanie Debeuf en haar team (ex-Adhemar.Law) uit Hasselt gaan een fusie aan met advocatenkantoor De Groote – De Man. Het kantoor op de Corda Campus zal voortaan de naam dragen van het grotere bureau uit Gent.

De Groote – De Man is een gekend kantoor in Vlaanderen. Er zijn vestigingen in Gent, Brussel, Halle en nu dus ook in Hasselt. Dat komt door het inlijven van de advocatenpraktijk van Stefanie Debeuf, gevestigd op de Corda Campus. “Een gelijklopende visie en complementaire expertise hebben ons doen besluiten om de krachten te bundelen en als één geheel verder te gaan”, zo klinkt het.

De integratie van een nieuw team en nieuwe locatie kadert in een ambitieus groeiplan van De Groote – De Man. Dat is gebaseerd op lokale verankering. “Hasselt als hoofdstad van de provincie Limburg, met enkel sympathieke mensen, stond dan ook heel hoog op ons lijstje van nieuwe vestigingen”, vertelt Jeroen De Man, oprichter van De Groote – De Man.

Blij dat te horen, Jeroen. En succes in Hasselt!

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.