Nieuws Limburg Jeroen Bloemen van Impuls naar LRM

Jeroen Bloemen van Impuls naar LRM

Jeroen Bloemen van Impuls naar LRM

Jeroen Bloemen (39), voormalig directeur belangenbehartiging bij Voka Limburg, gaat aan de slag bij LRM. Hij wordt er rechterhand van algemeen directeur Stijn Bijnens.

Jeroen BloemenBloemen wordt er vanaf 1 januari ‘head of corporate affairs’, een nieuwe functie in het managementcomité van LRM. “Jeroen wordt verantwoordelijk voor belangenbehartiging, voor de relaties met overheden en andere stakeholders,” zegt algemeen directeur Stijn Bijnens van LRM, die daarmee zelf meer kan focussen op de bedrijvendossiers.

Voor Bloemen zelf is het een beetje thuiskomen. “Ik heb anderhalf jaar lang een zijsprong gemaakt richting ondernemerschap (als partner bij Impuls). Ik heb me altijd goed gevoeld op het kruispunt tussen bedrijven en overheid. Bovendien zal LRM een nog grotere verantwoordelijkheid krijgen in de ontwikkeling van de Limburgse economie,” aldus Bloemen. Bij LRM werken 75 mensen.

DC/KMe

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.