Nieuws Limburg Kemps en Janssen dopen Encare om tot Ucare

Kemps en Janssen dopen Encare om tot Ucare

Kemps en Janssen dopen Encare om tot Ucare

Zoals bekend smolten de dienstenbedrijven Encare (preventie, kinderbijslag, medische controle, enzovoort) in 2007 samen met Mensura (verzekeringen, preventie en medische controle). De Encare-zaakvoerders Louis Kemps (42) en Koen Janssen (30) richtten daar op Encare Outplacement op. Deze organisatie is inmiddels uitgegroeid tot de nummer drie in outplacement in ons land en heeft al zo’n 3.000 mensen naar een nieuwe job begeleid.

“Het behoud van de naam Encare voor deze tak, heeft wel voor wat onduidelijkheid gezorgd”, zegt mede-afgevaardigd bestuurder Koen Janssen. “Daarom hebben we nu gekozen om door het leven te gaan als Ucare – career solutions.” Ucare doet inmiddels veel meer dan outplacement. Er is inmiddels ook assessment, werving & selectie bijgekomen. “Daarmee bestrijken onze 30 medewerkers een ruim pakket van HR-oplossingen”, zegt afgevaardigd bestuurder Louis Kemps (foto).

Bouw
Op dit ogenblik bouwt Ucare ook een nieuwe hoofdzetel op het Ilgat Businesspark in Hasselt. Die vergt een investering van zo’n 5 milljoen euro (Lees eerder artikel hier). “Twee verdiepingen zullen we verhuren”, zegt Kemps. “Begin volgend jaar hopen we kunnen te verhuizen.”

Kemps en Janssen zijn beiden ook nog aandeelhouder van het uitzendbureau Tobasco. Louis Kemps is voorts nog medeaandeelhouder van het voedingsbedrijf Rabbit in Molenstede (Diest).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.