Nieuws Limburg Limburgse bedrijven bouwen Groene Huis

Limburgse bedrijven bouwen Groene Huis

Limburgse bedrijven bouwen Groene Huis

Op de Grote Markt van Hasselt staat nog tot 2 juli een groot huis waarin de oud-medewerkers van het befaamde Radio Noordzee de tijden van weleer doen herleven. De dj’s van dit vrije radiostation hebben de krachten gebundeld om volcontinu de beste muziek op de Hasselaren los te laten. De opbrengst van dit initiatief wordt geschonken aan Een Hart voor Limburg, het streekfonds dat projecten financiert voor sociaal achtergestelde kinderen uit de provincie.

Opmerkelijk is dat de radiostudio’s zich bevinden in een gigantisch ecologisch huis, dat volledig is gesponsord door tal van Limburgse bedrijven. Zo werd de prefab-constructie geleverd door Machiels Building Solutions, de zonnepanelen door Jontech Solar en de groene klimaatregeling door ABN. Andere leveranciers zijn kantoorspecialist Buro Market Hasselt, Cdes, reclamebureau Ogilvy, Bang & Olufsen, Eco Chic en telesecretariaat Offitel.

Speciale acties om het project te ondersteunen worden ondernomen door telefoonoperator Mobile Vikings en door uitzendkantoor Z-Staffing.

Alle reclameblokken zijn intussen al verkocht, maar de organisatoren willen via talrijke bezoekers aan de studio’s nog extra middelen ophalen.
Luisteren kan op de frequentie FM 103.8. De website vind je hier.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.