Nieuws Limburg Limburgse software helpt bij pijnbestrijding

Limburgse software helpt bij pijnbestrijding

Limburgse software helpt bij pijnbestrijding

Medispar, de Hasseltse verdeler van medische producten en apparaten, ontwikkelde een revolutionaire pijnsoftware die het voor de patiënt en de behandelende arts mogelijk maakt om de toestand van de patiënt beter op te volgen.

pain indexMypainindex.com is in staat om de evolutie van pijn, de pijnervaring en de activiteiten doorheen de dag, consequent te monitoren,” zegt Marc Hoessels, die samen met Johan Segers, Medispar runt. “Dankzij de persoonlijke monitor kan de patiënt zijn eigen gezondheidsstatus controleren: zijn medische geschiedenis, de vooruitgang van het genezingsproces, maar ook de bloeddruk en nog belangrijker: de pijn. Het overzicht van die status kan vervolgens worden verzonden naar de behandelende arts. Hierdoor blijft de patiënt zelf volledig geïnformeerd en kan de arts de behandeling elke keer opnieuw aanpassen.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.