Nieuws Limburg Limburgse sterrenzaken lenen sommelier aan Winefair

Limburgse sterrenzaken lenen sommelier aan Winefair

Limburgse sterrenzaken lenen sommelier aan Winefair

De Limburgse sterrenrestaurants Cuchara (Lommel), Vivendum (Dilsen-Stokkem) en La Source (Lanaken) stellen hun sommelier ter beschikking van Socialtime. Dat is de onderneming van zaakvoerder Stefan Frissen, die van 31 oktober tot 3 november de beurs Winefair organiseert in Lanaken. Met meer dan 500 wijnen om te degusteren, verspreid over 35 handelaars die meedoen, is dit de grootste wijnbeurs van onze provincie.

sommeliers Winefair“Naast de 3 sommeliers van deze toprestaurants, mogen we ons bovendien verheugen op de aanwezigheid van Jennifer Silvius, de voormalige sommelier van De Kristalijn, die in 2012 door Gault&Millau werd verkozen tot Sommelier van het Jaar,” vertelt Stefan Frissen. “Zij vormen samen het S-Team (zie foto), en zullen de bezoekers bijstaan om een keuze te kunnen maken.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.