Nieuws Limburg Luc Vanderputte stafhouder van Limburgse balie

Luc Vanderputte stafhouder van Limburgse balie

Luc Vanderputte stafhouder van Limburgse balie

Luc Vanderputte, vennoot bij Omnius Advocaten, is verkozen tot nieuwe stafhouder van de Orde van Advocaten aan de (eengemaakte) Limburgse balie.

Normaliter wordt de nieuwe stafhouder om de twee jaar verkozen op het jaarlijkse banket van de Orde. Door de coronamaatregelen diende de stemming echter digitaal te gebeuren. Luc Vanderputte (64) behaalde een meerderheid van ja-stemmen en wordt zo vanaf 1 september de derde stafhouder van de Orde van Advocaten van de Limburgse balie. Hij volgt meester Els Koninckx op (2018-2020). De eerste advocaat die de sinds 2016 eengemaakte groepering leidde, was meester Bernard Mailleux. Er zijn in totaal zo’n 1.000 advocaten lid van deze Orde.

Omnius Advocaten laat weten enorm trots te zijn dat hun advocaat-vennoot Luc Vanderputte de komende twee jaar als stafhouder zal fungeren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.