Voka-Chambers-Trophy-winnaar-20230922-HR-001

Machiels pakt gouden plak op Chambers Trophy

Maar liefst 85 teams van verschillende bedrijven gingen afgelopen weekend in de grootste teambuildingscompetitie van Limburg voor eeuwige roem: de Chambers Trophy van Voka Limburg. Met als thema Road to the Olympics werden de deelnemers in Hangar 58 ondergedompeld in de Olympische gedachte: deelnemen is belangrijker dan winnen. Maar desondanks mooi meegenomen: het team van Group Machiels behaalde het goud, gevolgd door Konings en Van Havermaet. Het beste damesteam werkt voor Mensura.

Het was al de 24ste editie van de Chambers Trophy, die zich -met de Olympische Spelen van volgend jaar in Parijs in het vooruitzicht- liet inspireren door de Olympiade. Het terrein in en aan Hangar 58 in Genk was omgetoverd tot een olympische arena met tien uitdagende proeven die de deelnemers moesten afleggen.

“We zijn bijzonder blij dat 85 teams van bedrijven over heel Limburg zich hadden ingeschreven voor onze Chambers Trophy. Samen hun enthousiaste supporters en een hele bende sfeermakers waren er meer dan 800 mensen die voor een fantastische sfeer zorgden”, stelt Johann Leten, gedelegeerd bestuurder van Voka Limburg. "Na de proeven konden de deelnemers en supporters volledig losgaan tijdens de Olympische Afterparty."

Het team dat het beste kon samenwerken om de overwinning binnen te halen, was dat van Group Machiels. Het waren Dries Van Hooydonk en Sören Nijsten (afdeling Hernieuwbare Energie), Daan Peeters en Arne Briers (Machiels Building Solutions) en Pieter Moerman (Real Estate) die de gouden medaille wisten te veroveren. De tweede plaats ging naar een team van sappenproducent Konings en het brons was weggelegd voor de Maeten van Van Havermaet.