Nieuws Limburg Michelle Bovy eerste bankmakelaar van Limburg

Michelle Bovy eerste bankmakelaar van Limburg

Michelle Bovy eerste bankmakelaar van Limburg

De financiële waakhond FSMA heeft dinsdag het licht op groen gezet voor B-Sure als eerste bankmakelaar van Limburg. “Wij zijn ontzettend trots”, zegt Michelle Bovy, die B-Sure in Hasselt heeft gelanceerd als agentschap van Merit Capital.

Michelle Bovy richt zich met het kantoor op ondernemers, vrije beroepers en topsporters, en begeleidt hen bij de opbouw, het beheer en de overdracht van hun vermogen. Het statuut van bankmakelaar – waarbij het kantoor als makelaar de financiële producten van verschillende andere banken en vermogensbeheerders kan aanbieden – bestaat pas sinds 2006. In Vlaanderen zijn er slechts een tiental bankmakelaars actief. B-Sure heeft als eerste in Limburg de licentie binnengehaald.

“We maken samen met onze klanten de balans op van waar ze nu staan, en waar ze naar toe willen”, legt Michelle Bovy uit. “De erkenning als bankmakelaar past perfect in ons plan om uit te groeien tot een omvattend ‘family office’. We bieden geen eigen producten aan, we kunnen als onafhankelijke makelaar wel de beste financiële producten van de beste banken en vermogensbeheerders inzetten om onze klanten de beste service te leveren.”

B-Sure telt momenteel zeven medewerkers met diverse specialiteiten in huis. Binnenkort komen er nog twee extra specialisten bij. “We hebben niet echt een ondergrens, maar bij ons bedraagt het doorsnee beheerde vermogen zo’n miljoen euro”, zegt Michelle Bovy. Of Limburg niet te klein is voor de zoveelste vermogensbeheerder of private banker? “Vermogensbeheer is de motor van ons kantoor, dat klopt, maar het is niet het enige wat we doen. Bij een totale ‘ontzorging’ komt veel meer kijken. Gelukkig is Limburg een erg ondernemende provincie, waardoor ons een mooie toekomst te wachten staat.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.