Nieuws Limburg Moeder en dochter stappen samen in avontuur

Moeder en dochter stappen samen in avontuur

Moeder en dochter stappen samen in avontuur

Aline en Naatje zijn voor geen kleintje vervaard. In volle coronacrisis hebben moeder en dochter hun babywinkel Sucette geopend in Hasselt.

“Deze zaak is mijn droom”, glundert Aline Kemps (23), die als dochter van Louis Kemps (CEO van Facility & HR-dienstengroep Itzu) en Naatje Vanden Dries (dochter van Cyriel, destijds bezieler van Gedilo-IK/Encare) het ondernemerschap met de paplepel heeft binnen gekregen. “Ik heb anderhalf jaar ervaring opgedaan bij Ciao Bambino in Sint-Truiden. Nu is het tijd voor een eigen zaak. Ik run de business samen met mama, die net als ik dolenthousiast is.”

“Elke dag staan we hier van 7 uur ’s morgens tot ’s avonds laat”, lacht mama Naatje Vanden Dries (47). “Aline heeft alles zelf gedaan. Van de winkelinrichting tot de keuze van de artikelen die we verkopen. Laat me zeggen dat ik de ervaringsdeskundige ben met 3 kinderen.”

Aline heeft niet alleen haar stempel gedrukt op het materiële aspect, maar ook op de sfeer. “Zeker in deze vreemde tijden heeft een mens méér dan ooit nood aan een persoonlijke benadering”, vindt Aline. “En dat dragen we hoog in het vaandel. Elke geboorte is een mijlpaal, waar veel tijd en aandacht aan moet besteed worden. We zijn dus geen gewone winkel, maar creëren een beleving voor mama’s en papa’s to be. En dat is ook leuk voor ons, want onze klanten zijn altijd goed gezind. In blijde verwachting, inderdaad. Wij staan mee aan de fijne kant van de roze wolk.”

Sucette biedt een breed gamma voor baby’s van 0 tot 2 jaar. “Dat gaat van meubeltjes, over de inrichting van een kamer, tot kleding en speelgoed, en de zaken die nodig zijn voor de verzorging”, legt Aline uit. “Waar mogelijk kiezen we voor Belgische merken. Ja, we zijn er helemaal klaar voor!”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.