Nieuws Limburg Monard-D’Hulst scoort uitstekend in Legal 500

Monard-D’Hulst scoort uitstekend in Legal 500

Monard-D’Hulst scoort uitstekend in Legal 500

De Legal 500, een wereldwijde organisatie die in ieder land de kwaliteit van de diverse vakgebieden in de advocatuur onderzoekt, heeft het Hasseltse kantoor Monard-D’Hulst een mooie opwaardering gegeven. De goede quoteringen van de afgelopen jaren werden behouden en aangevuld met een verbeterde beoordeling in domeinen als Corporate, M&A (fusies en overnames) en Real Estate. Niet alleen onafhankelijke onderzoekers, maar ook klanten geven feedback over de prestaties, en precies dat aspect maakt Erik Monard best wel trots.

Mr Monard-LRM 0013“We laten op diverse vlakken grote, internationale kantoren achter ons,” aldus Monard. “Dat bewijst dat het juridisch talent zich thuisvoelt in ons kantoor. De nieuwe structuur zorgt ervoor dat de volgende generatie van ervaren advocaten groeimogelijkheden krijgt, en ze de hoge ambities in ons kantoor kunnen invullen. Dit laat ons tevens toe om onze diverse vakgebieden verder te ontwikkelen. De rangschikking in de Legal 500 toont aan dat die strategische keuze loont,” besluit Erik Monard.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.