Nieuws Limburg Nexu bouwt nu bedrijfsfeestjes op vrijdag

Nexu bouwt nu bedrijfsfeestjes op vrijdag

Nexu bouwt nu bedrijfsfeestjes op vrijdag

Nexu Afterwork, het afterworkconcept dat Khalid Kass en Stefan Frissen organiseren, is in een nieuw kleedje gestoken en zal voortaan 1 keer per maand op vrijdagavond plaatsvinden. Club Sophia’s in Lanaken is het decor voor dit event. “De nadruk ligt op het zakelijke karakter, waarbij bedrijven met hun personeel, klanten en andere zakenrelaties op een feestelijke manier het weekend kunnen inzetten,” zegt Khalid Kass. “Ondernemersclubs, grote bedrijven uit de regio, maar ook KMO’s zijn op zoek naar informele ontmoetingsmomenten. Zelfs vanuit Nederland is er veel interesse. Een vrijdag is daarbij ideaal, omdat er dan niet naar het uur moet gekeken worden. Bij mijn weten is Nexu Afterwork het enige in deze soort dat op vrijdagavond plaatsvindt.”

nexuHet concept bestaat uit een zachte aanloop, waarbij alle gasten vanaf 19 uur worden uitgenodigd voor het buffet. “Daarna nemen DJ en entertainers het over,” vult Stefan Frissen aan. “Een ideale start van het weekend en een mooie basis om nieuwe zakelijke contacten te leggen.”

In 2015 zal Nexu uit 8 edities bestaan, telkens op de eerste vrijdag van de maand. In de zomer wordt een korte pauze ingelast. Een toegangsticket kost 10 euro, en er zijn ook VIP-formules, aldus nog de organisatoren.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.