Nieuws Limburg Nieuw product om reclame aan raam te hangen

Nieuw product om reclame aan raam te hangen

Nieuw product om reclame aan raam te hangen

Het Houthalense bedrijf ID-AL lanceert een primeur in de Benelux: Winpal is een herbruikbaar en multifunctioneel montagesysteem dat aan een raam kan bevestigd worden om allerlei visuele reclame op te hangen. Vlaggen, bordjes, decoratie of eender welke andere reclamedragers blijven stevig hangen, zonder sporen na te laten. Invoerder Filip Palmers is heel opgetogen over het systeem. “Objecten aan je ramen of gevel hangen kan een vervelende klus zijn. Voor sommige plaatsingen heb je vergunningen nodig, voor andere moet je technische kennis inhuren en in het slechtste geval laat je tijdelijke blikvanger blijvende schade na. Met Winpal is dat dus niet zo. Het systeem past op iedere soort raam.”

winpalPalmers legt uit dat niet alleen retailers, immokantoren en andere ondernemingen er gebruik van kunnen maken, maar bijvoorbeeld ook steden en gemeenten die aankondigingen willen doen. “Tijdens de zomermaanden is er een toenemend aantal festiviteiten, met telkens een andere aankleding. Dan is zo’n systeem bijzonder nuttig.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.