Nieuwe naam, locatie én CEO voor Vandeweyer

Vijftien jaar na de opstart van industrieel schoonmaakbedrijf Groep Vandeweyer staat er een nieuwe generatie klaar. Michiel Vandeweyer neemt de functie van CEO over van zijn vader Luc, die zich vooral op het commerciële luik zal richten. Als onderdeel van een afgelijnd toekomstplan heeft Michiel alvast de bedrijfsnaam gewijzigd in HiGenius én het licht op groen gezet voor de verhuizing naar een nieuwbouw in Genk.

“Doorheen de jaren hebben we verschillende gespecialiseerde bedrijven en activiteiten geïntegreerd binnen de groep", vertelt kersvers CEO Michiel Vandeweyer trots. "Nu is het tijd om iedereen binnen dit geheel een gemeenschappelijk thuis te geven."

“We investeerden daarom in een volledig nieuw bedrijfsgebouw op de Nieuwpoortlaan in Genk. Een noodzakelijke volgende stap in ons verhaal. Door samen onder één dak te opereren, krijgt de synergie tussen de verschillende takken binnen het bedrijf een stevige boost. Dit zal zeker op een positieve manier voelbaar zijn bij onze klanten en partners.”

Dubbele knipoog
“Onze nieuwe naam moet deze nieuwe dynamiek ondersteunen. HiGenius is een dubbele knipoog naar ons ervaren personeel. Ze zijn genieën in alles wat met hygiëne te maken heeft. Tel daarbij de ondersteuning van sterke machines en producten, en je krijgt een top-combinatie om de klanten perfect te bedienen. Een nieuwe website en bijhorende branding vullen op hun beurt het digitale en marketingluik aan. Op deze manier blijft iedereen perfect op de hoogte van ons aanbod”, besluit Vandeweyer.