Nieuws Limburg Nieuwe ondernemersclub actief in Neerpelt

Nieuwe ondernemersclub actief in Neerpelt

Nieuwe ondernemersclub actief in Neerpelt

Tijdens een nieuwjaarsreceptie bij ScoutsRally is een nieuwe vereniging voor ondernemers officieel uit de startblokken geschoten. Het gaat om Unizo-Neerpelt, één van de weinige gemeenten waar Unizo nog geen eigen werking had. Johan Maesen van Carwash Club is aangeduid als voorzitter. Hij is bijzonder opgetogen met zijn mandaat en wil er samen met zijn bestuursleden stevig invliegen.

bestuur unizo neerpelt“Alleen met de inzet van de vrijwillige ondernemers/bestuursleden kunnen we ondernemend Neerpelt op de kaart zetten,” zegt hij. “Samen willen we ervoor zorgen dat het goed ondernemen is in onze gemeente. De doelstelling is om op te komen voor de belangen van de zelfstandige ondernemers in Neerpelt, groot en klein.” Daarnaast staan er ook infosessies en netwerkactiviteiten op de agenda.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.