Nieuws Limburg Omer Van Havermaet (88) is overleden

Omer Van Havermaet (88) is overleden

Omer Van Havermaet (88) is overleden

In de nacht van maandag op dinsdag is Omer Van Havermaet, stichter van het advieskantoor dat zijn naam draagt, overleden. Hij werd 88 jaar.

“Iedereen die hem gekend heeft, weet dat hij een héél bijzonder man was”, zo luidt de kennisgeving van het bedrijf. “Intelligent, charmant en ondernemend zijn slechts enkele van zijn vele kwaliteiten.”

Omer Van Havermaet startte in 1962 een accountantskantoor in Hasselt. “Als stichter is hij, tot vandaag, steeds enorm fier geweest op de mooie groep van 200 medewerkers die we momenteel zijn. Maar niet alleen voor het personeel was hij een voorbeeld van gedrevenheid en vakmanschap. Menig Limburgs ondernemer heeft hij bijgestaan met wijze raad. Maar ook naast zijn professioneel leven was hij een zeer aimabel persoon. Golfen was zijn passie, genieten was zijn motto.”

De redactie biedt de familie, collega’s en vrienden van Omer Van Havermaet haar oprechte deelneming aan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.