Nieuws Limburg Overname stuwt Actief naar 115 miljoen in Nederland

Overname stuwt Actief naar 115 miljoen in Nederland

Overname stuwt Actief naar 115 miljoen in Nederland

Actief Interim, de uitzendgroep met hoofdkantoor in Lummen, heeft in Nederland Tence Inzetbureau en Tence Payroll overgenomen. Een belangrijke stap, aangezien Actief nog geen jaar bij onze noorderburen ‘actief’ is, en daar nu een omzet zal realiseren van zo’n 115 miljoen euro. “Nadat we in België gestaag zijn gegroeid van een lokale speler naar een nationale organisatie, willen we in Nederland hetzelfde traject realiseren,” zegt Marc Maesen, ceo van Actief Interim. “Het is onze ambitie om door te stoten naar de top 10 van de uitzendkantoren in Nederland. Daarmee zijn we in augustus 2014 gestart, toen we de overname van TiP Personeelsdiensten hebben gerealiseerd. Met Tence komt daar nu een groot netwerk bij (omzet > 100 miljoen).”

oulare hagoActief neemt Tence over van Vegebo, een internationaal dienstenbedrijf dat zich eerder wil ontwikkelen in de sector van de schoonmaak en andere facilitaire activiteiten. Tot deze groep behoren dochterbedrijven als Hago, Assist en Care, in een ver verleden nog hoofdsponsors van… KRC Genk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.