Nieuws Limburg Payconiq komt (elektronisch) shoppen in Hasselt

Payconiq komt (elektronisch) shoppen in Hasselt

Payconiq komt (elektronisch) shoppen in Hasselt

Payconiq, het poepsimpele en handige betaalsysteem via de smartphone, heeft tijdens de coronamaanden hoogdagen beleefd. Logisch, want contactloos betalen is de standaard geworden. Toch zijn er nog heel wat handelaars, verenigingen en andere gebruikers die het systeem hebben, maar het zelden of nooit toepassen. Enter: Proactify, het bedrijf van Lieze Geebelen dat hiermee één van de grootste orders ooit binnenhaalde.

Het kleinschalige bureau uit Hasselt, met specialisatie in lead generation en sales-support, werd door mastodont Payconiq gevraagd om een handje toe te steken. “We waren aanvankelijk heel verrast dat wij mochten meedingen naar de gigantische opdracht om meer omzet te halen uit hun inactieve klanten”, zegt Lieze Geebelen, oprichter en zaakvoerder van Proactify. “Normaal werken zo’n grote bedrijven met volumineuze contactcenters, maar door de juiste mond-tot-mondreclame mochten we pitchen… én konden we uiteindelijk het contract binnenhalen. Dat was even slikken, want zo’n opdracht valt natuurlijk niet elke dag bij ons in Godsheide in de bus…”

Heel concreet heeft Proactify de taak om ‘slapende’ klanten te (her)activeren. “We benaderen hen via telefoon, mail en sms. Vaak weten ze niet eens dat ze Payconiq hebben. Wij helpen hen dan op weg en daar zijn ze heel dankbaar voor. En daarnaast activeren we ook totaal nieuwe klanten van Payconiq. Wij zorgen ervoor dat ze tijdig een warm welkom krijgen en meteen gebruik maken van de vele voordelen die het systeem te bieden heeft.”

De relatie tussen beide partijen bloeide al snel open. “Door met hen mee te denken en zelf suggesties voor verbetering te doen, hebben we hun vertrouwen gewonnen”, weet Lieze Geebelen. “Die proactieve aanpak is hen meer waard dan puur de uitvoering. Fijn voor ons, want dat is waar onze mensen thuis in zijn.”

Intussen werd het contract tussen Payconiq en Proactify al een aantal keer verlengd. “We zijn altijd blij te horen dat we goed bezig zijn”, aldus nog de zaakvoerder uit Hasselt. “Het is een mooie springplank om de volgende groei-ambities waar te maken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.