Nieuws Limburg Persoonlijke coach voor Limburgse groeibedrijven

Persoonlijke coach voor Limburgse groeibedrijven

Persoonlijke coach voor Limburgse groeibedrijven

Ignace Van Oortegem (foto), tot voor kort aan de slag bij KBC Bank en Verzekeringen, start bij Unizo-Limburg als adviseur van groeibedrijven. Van Oortegem, die een carrière van ruim 25 jaar achter de rug heeft in de financiële wereld, gaat meer specifiek de sterke groei-KMO’s in de provincie opsporen en persoonlijk begeleiden. Hij moet ervoor zorgen dat ze bovendien alle mogelijke steunmaatregelen kunnen benutten.

Ignace Van Oortegem“We mikken niet alleen op de bekende bedrijven die regelmatig de pers halen, maar vooral op de verborgen parels,” zegt directeur Bart Lodewyckx over het takenpakket van de nieuwe aanwinst. “Er zijn in de provincie tal van ondernemers en ondernemingen met veel potentieel. We gaan hen niet leren ondernemen. Dat kennen ze beter dan wie ook. Maar we kunnen hen via de groeitrajecten soms wel het spreekwoordelijke duwtje in de rug geven.”

“Ik vind het een aantrekkelijke uitdaging om de Limburgse KMO’s te mogen ondersteunen op hun weg naar groei,” zegt Ignace Van Oortegem zelf. “In mijn bankcarrière heb ik meerdere veranderingsprocessen begeleid. Het is verbazingwekkend wat er kan gerealiseerd worden als mensen er echt voor gaan.”

De nieuwe functie is er gekomen met middelen vanuit het SALK-project.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.