Nieuws Limburg Primetime neemt Leuvense drukkerij over

Primetime neemt Leuvense drukkerij over

Primetime neemt Leuvense drukkerij over

Primetime Communication Group, het mediabedrijf van ondernemer Christophe Wels uit Heusden-Zolder, heeft in Leuven de digitale drukkerij Stand-By overgenomen. Stand-by, dat 25 jaar geleden werd opgericht door Paul Landeloos, maakt ook uithangborden en displays. Dat aanbod is complementair aan de portefeuille van Primetime, dat naast PR-diensten ook uitgever is van publicaties als Thema, Acuteel, De Smaakgids en Limburg Actueel.be. “De diensten van Stand-By passen perfect in onze visie op een breed communicatieaanbod,” zegt Christophe Wels. “Hiermee bieden we bedrijven en overheden een nog bredere waaier aan communicatiemogelijkheden.”

Door deze strategische overname stijgt het personeelsbestand van Primetime Communication Group naar 33, en wordt een omzet gerealiseerd van ruim 5 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.