Nieuws Limburg Primeur: virtuele kantine uit Tessenderlo

Primeur: virtuele kantine uit Tessenderlo

Primeur: virtuele kantine uit Tessenderlo

De Looise cateraar Gripsholm heeft een contract afgesloten met de nieuwe vestiging van Black & Decker, gelegen in dezelfde gemeente. Op zich geen wereldschokkend nieuws, ware het niet dat Gripsholm hier voor het eerst in Limburg gebruik maakt van de “Virtual Canteen”. “Het is een online bestel- en betaalsysteem waarmee werknemers een maaltijd, broodje of snack online kunnen bestellen en betalen,” zegt Johan Van Empten van Gripsholm Catering. “Ze openen een lopende rekening en doen een voorafbetaling, waardoor ze van op eender welke locatie en tijdstip hun lunch of diner kunnen bestellen.” Op het afgesproken moment (’s middags of ’s avonds) staat alles netjes klaar en moet er niet worden aangeschoven om te kiezen, te wachten op de bereiding of om te betalen. “Black en Decker stevent af op een tewerkstelling van 300 mensen,” zegt Van Empten nog. “Dan kun je moeilijk iedereen gelijktijdig bedienen zonder veel tijdverlies. Tenzij je uiteraard dit nieuwe systeem hanteert…”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Halen
Halen

Familie De Turck verkoopt Kaasbrik

Zuivelcoƶperatie Milcobel heeft het familiebedrijf Kaasbrik in Halen overgenomen. Karlien De Turck, dochter van stichter Johan, blijft CEO en zal… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.