Nieuws Limburg Robeyns (Wellen) lost op in QPS Accountants

Robeyns (Wellen) lost op in QPS Accountants

Robeyns (Wellen) lost op in QPS Accountants

Accountantskantoor Robeyns uit Wellen heeft een akkoord gesloten om zijn diensten onder te brengen bij QPS Accountants. Schaalvergroting en specialisatie zijn de redenen voor de fusie.

“Het is belangrijk voor de continuïteit van onze werking om toe te treden tot een groter geheel”, zegt Benny Robeyns, die samen met zijn team actief blijft binnen QPS. “De bedrijfseconomische omgeving wordt steeds complexer, zodat we meer specialisten aan boord moeten halen om onze klanten beter te bedienen. Ik heb dan ook toenadering gezocht tot QPS Accountants, omdat zij dezelfde kwaliteitsvereisten nastreven.”

De medewerkers van Robeyns zullen opereren vanuit de QPS-vestiging in Hasselt en daar de vertrouwde dossiers behandelen. “Voor de klanten verandert er dus niets”, zegt Jos Martens, partner van QPS. “Alleen is de basis van experts om op terug te vallen nu veel groter.” Martens haalt tot slot nog aan dat het een strategische beslissing is om Robeyns te integreren. “Het is een logisch gevolg van het groeiplan dat we hebben uitgetekend.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.