Nieuws Limburg Smart money voor Maaseikse CoManage

Smart money voor Maaseikse CoManage

Smart money voor Maaseikse CoManage

CoManage, een innovatieve start-up uit Maaseik die een tool heeft ontwikkeld om online facturen en offertes te maken en te beheren, heeft bij een financieringsronde 700.000 euro vers kapitaal in kas gekregen. Het gaat om 400.000 euro van LRM en Business Angel Koen Desmedt. De rest legt de bank op tafel.

Het Limburgse groeibedrijf CoManage ontwikkelde enkele jaren geleden een facturatie- en offertetool voor eigen gebruik, en dit bij gebrek aan betaalbare oplossingen voor kleine ondernemingen. Wie het zag, was best wel onder de indruk, en daarom werd beslist om het platform te commercialiseren. Zowel eenmanszaken als weerman Ruben Weytjens, of KMO’s als archiveringsbedrijf Youston, gebruiken de tool al.

“De volgende stap is om onze klantenportefeuille in sneltempo uit te breiden”, zegt co-founder Thomas Houben. “We merken ook dat de gebruiksvriendelijkheid erg aanslaat, dus moeten we het ijzer smeden als het heet is.”

Om daarbij te helpen komt extra kapitaal goed van pas. LRM en business angel Koen Desmedt investeren samen 400.000 euro in CoManage. De bank leent nog eens 300.000 euro. “Het bedrijf heeft een goed product dat aanslaat bij heel wat ondernemers”, zegt Tom Aerts van LRM. “We zijn ervan overtuigd dat deze kapitaalronde hen een duwtje in de rug kan geven om de volgende stappen te zetten en hun klantenkring uit te breiden.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.