Nieuws Limburg SYNTRA tekent partnership met Made In Limburg

SYNTRA tekent partnership met Made In Limburg

SYNTRA tekent partnership met Made In Limburg

Nieuws uit eigen hoek: SYNTRA Limburg is vandaag partner geworden van Made In Limburg! Daardoor zal SYNTRA zich verder kunnen profileren als dé opleidingsvertrekker bij uitstek voor het Limburgse bedrijfsleven. Naast het bekend open opleidingsaanbod voor particulieren, heeft SYNTRA Limburg immers de voorbije jaren een sterk aanbod aan bedrijfsopleidingen uitgebouwd. Naast managementopleidingen, zijn dat informaticaopleidingen, commerciële opleidingen, technische opleidingen, enz…

Vlnr: Sarah Dreesen, Leen Frisson, Mieke Meynen, Kim Leenaers en Guido Houben.

Manager Guido Houben: “Onze sterkte is dat onze maatopleidingen gegeven worden door docenten die met twee voeten in de dagelijkse praktijk staan. Vandaag leren, morgen in mijn bedrijf toepassen is onze leidraad voor de maatopleidingen. Daarbij geven wij de bedrijven alle opleidingsadvies op vlak van aanbod, educatief verlof, subsidies en andere reglementering. Bovendien zijn de SYNTRA-bedrijfsopleidingen voor 50% financierbaar via de KMO-portefeuille. Het is belangrijk dat onze Limburgse KMO’s dit aanbod leren kennen en gebruiken. Daarom zijn wij partner geworden van Made In Limburg.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.