Nieuws Limburg The Safe Group pakt primeur op Pukkelpop

The Safe Group pakt primeur op Pukkelpop

The Safe Group pakt primeur op Pukkelpop

The Safe Group, het nog steeds jonge, maar toch al erg ervaren bedrijf van Ilja Theuwissen en Pieter Jouck, heeft op Pukkelpop een perfecte thuismatch gespeeld. De buren mochten er alle technische faciliteiten leveren, waaronder een primeur: een roterende lichtkrant om bezoekers te informeren via tekst, beeld en video.

The Safe Group is intussen een vaste waarde op zomerfestivals overal in het land. Rock Werchter, Graspop, Lokerse Feesten, Ed Sheeran of Genk on Stage… overal had het Hasseltse bedrijf een flinke vinger in de pap te brokken van de ICT- en beveiligingsnoden. Zo ook op Pukkelpop, dat voor The Safe Group in feite aan de overkant van de straat ligt. “We hebben er opnieuw een omvangrijk pakket van diensten mogen leveren, van camera’s, signalisatie tot wifi”, legt Ilja Theuwissen uit. “De noodzaak neemt nog ieder jaar toe. Zo hebben we dit jaar een enorme stijging in het wifi-gebruik gemerkt, vooral op de campings.”

The Safe Group had nog een bijzondere nieuwigheid in petto voor Pukkelpop. “We hebben er onze nieuwste innovatie gelanceerd: een ronde lichtkrant die op ieder moment op iedere plaats kan neergepoot worden”, aldus nog Ilja Theuwissen. “Hiermee kunnen we het volledige publiek, 360┬░ rondom, informeren met alle audiovisuele media. Deze toepassing is stormbestendig en bovendien nog esthetisch de moeite waard. We geloven heel sterk in dit nieuwe product, dat je ongetwijfeld in de toekomst op nog veel meer festivals zult zien opduiken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.