Nieuws Limburg Tongerse handelaars gaan elkaar ondersteunen

Tongerse handelaars gaan elkaar ondersteunen

Tongerse handelaars gaan elkaar ondersteunen

tongeren maastrichterstraatOm startende ondernemers in Tongeren meer slaagkansen te geven, pakken bestaande handelaars uit met een opmerkelijk initiatief. Ze bundelen de krachten om hun expertise ter beschikking te stellen van nieuwkomers in de stad. Steunpunt Ondernemen Tongeren, afgekort als SPOT, is de naam van de nieuwe groep die kennis en ervaring wil delen. Ze zullen een draaiboek opstellen met aandachtspunten en dit telkens met iedere starter overlopen. Vervolgens wordt bekeken wie in de groep volgens een peter/meterformule de nieuwe ondernemer van dichtbij kan begeleiden. De stichtende leden van SPOT zijn:

– Laurent Meertens (Brasserie Bazilik, Hotel Caelus en Huis Steyns)
– Jan Herbots (De Kruidentuin)
– Kathleen Lemoine (Quiksilver & Roxy Shop)
– Danny Van Even en Noëlla Tits (Huis Vroonen en Vroonen Home)
– Jef Vandamme en Colette Daniels (CD Daniels Lederwaren)
– Dirk Digneffe (Digneffe & Partners)

Daarnaast hebben nog een aantal experts hun steun toegezegd, zoals KBC (Cel Ondernemen), boekhoudkantoor Digneffe en Partners en architectenbureau Claikens-Jenzen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.