Nieuws Limburg Tweeling geselecteerd voor intensieve begeleiding

Tweeling geselecteerd voor intensieve begeleiding

Tweeling geselecteerd voor intensieve begeleiding

Small Teaser, een startend bedrijfje op de Corda Campus in Hasselt, is geselecteerd om deel te nemen aan het iStart-ondernemersprogramma. Het houdt in dat Small Teaser een jaar lang mag rekenen op professionele coaching, financiële en praktische ondersteuning door het iMinds-platform.

ruth janssensRuth en Stijn Janssens zijn een tweeling. Ze hebben onlangs Small Teaser opgericht om software te leveren waarmee eenvoudig digitale magazines en nieuwswebsites kunnen gepubliceerd worden. Er zit ook een advertentiemodel achter, waardoor uitgevers inkomsten genereren. Intussen zijn er al 6 magazines die via het platform worden aangemaakt.

iMinds gelooft sterk in deze start-up, en selecteerde Small Teaser daarom voor het iStart-programma. Sinds 2011 werden hiermee al 70 starters ondersteund, met zowel diepgaand advies en begeleiding, als zaaikapitaal en toegang tot allerhande faciliteiten (o.a. huisvesting). Bedoeling is uiteraard om Small Teaser naar een hoger niveau te tillen en spoedig de doorbraak naar een stabiele groeiende kmo te maken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.