Nieuws Limburg Van Havermaet huurt toekomstvoorspeller in

Van Havermaet huurt toekomstvoorspeller in

Van Havermaet huurt toekomstvoorspeller in

Een opmerkelijke vacature bij Van Havermaet: het advieskantoor zoekt een King of Queen of the Future. Iemand die mee de lijnen uitzet op gebied van digitalisatie en innovatie. “Wij zijn nu al bezig met de opportuniteiten die de digitale revolutie met zich meebrengt. Het is aan die nieuwe collega om ons nog sneller te laten schakelen”, vertelt HR-director Elke Sweldens.

“Onze toekomstige King of Queen zal een voortrekker zijn in alles wat te maken heeft met data en digitale processen binnen Van Havermaet”, aldus Elke Sweldens (foto). “Innovatie is belangrijk voor ons. We denken constant na over de toekomst van ons kantoor en over de verbetering van onze dienstverlening. De digitale revolutie heeft een enorme impact op de rol die we spelen. We willen niet aan de zijlijn staan, maar al die nieuwe kansen net met beide handen grijpen. Het is aan onze King of Queen om ons te inspireren en te stimuleren om nóg innovatiever te zijn.”

Carte blanche
“Voor een jonge professional is het een kans om zich verder te ontwikkelen en tegelijk een stempel te drukken op Van Havermaet”, aldus de HR Director. “Wie hier uiteindelijk voor geselecteerd wordt, krijgt zo goed als ‘carte blanche’ voor de jobinvulling. Want we zijn vooral benieuwd naar de frisse ideeën van dat nieuwe, jonge geweld.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.