Nieuws Limburg Vennoot en sterke transfer voor Consenso

Vennoot en sterke transfer voor Consenso

Vennoot en sterke transfer voor Consenso

Michiel Valkeners is de nieuwe vennoot van Consenso Advocaten. Het kantoor aan de Henry Fordlaan heeft bovendien Annemiek Lewandowski aangetrokken om de afdeling voor fiscaal recht uit te bouwen.

Michiel Valkeners, een jonge advocaat die zich expert mag noemen in vennootschapsrecht, M&A en herstructureringen, is aangesteld als nieuwe vennoot van Consenso Advocaten in Genk. Daarmee investeert het bedrijf niet alleen in bakstenen, maar ook in menselijk kapitaal. “Een fantastische uitdaging waarbij ik graag mee aan de kar zal trekken”, zegt Michiel Valkeners. “Ik wil Consenso nog meer op de kaart te zetten voor vennootschapsrechtelijke aangelegenheden.”

Naast deze toetreding als vennoot heeft het kantoor ook Annemiek Lewandowski (foto) aangetrokken. De advocate zal zich focussen op fiscaal recht, vermogensplanning en strafrecht. “Tijdens de eerste kennismaking was ik bijzonder gecharmeerd door de gedrevenheid van het kantoor”, zegt ze. Als specialist in fiscaal recht zal ze deze afdeling gaan ondersteunen. Annemiek zal gelijktijdig de opleiding Cassatie in Burgerlijke Zaken volgen, om hierin een prominente rol op te nemen voor de bevoegde rechtbanken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.